Turbo specialist

Turbo Specialist

Graag willen wij ons aan u voorstellen als Turbospecialist. Wij zijn het dealerschap aangegaan als Turbopartner van Turbo's Hoet. Hiermee hebben wij onze serviceverlening verder uitgebreid, om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Dit betekend dat onze monteurs een opleiding gevolgd hebben om als een professional, werkzaamheden te kunnen verrichten aan elk type turbo.

Bij de huidige stand van techniek wordt steeds vaker een turbo toegepast bij automobielen. Of dit een diesel of benzine betreft, een turbo speelt een belangrijke rol in het verbrandingsproces van een verbrandingsmotor. Als deze niet goed functioneert of zelfs defect is zal de motor niet meer naar behoren functioneren en ook niet meer voldoen aan de wettelijke milieueisen.

Bij het analyseren van het probleem met een turbo is het de kunst om de oorzaak te achterhalen en deze weg te nemen en is het niet alleen een kwestie van een turbo wisselen. Als het probleem niet opgelost wordt is de kans groot dat de nieuw gemonteerde turbo op de korte termijn zich weer zal melden.

Verder hebben wij het voordeel als originele turbopartner dat wij snel, nagenoeg elke type turbo de volgende werkdag kunnen leveren en de volledige technische ondersteuning genieten van Turbo's Hoet.         

 

                                                                 TurboPartner

                                                                                                                                             

Op de nieuwe turbo heeft u vervolgens een garantietermijn van 1 jaar en het betreft een GeenGezeurGarantie. Wij kunnen u dezelfde kwaliteit en zekerheid bieden als via het originele dealerkanaal. Dus laat u zich door ons adviseren.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen