Acties

Patrick Roest schaatst #LikeABosch

Bosch Car Service en Patrick Roest

Ook zo'n fan van schaatsen? Wij van Bosch Car Service hebben nu een samenwerking met topschaatser Patrick Roest. Patrick is een Nederlandse langebaanschaatser met snelheid, die al veel topprestaties heeft behaald. Hier weten wij als Bosch Car Service wel raad mee!

Car Service #LikeABosch

Car Service #LikeABosch

APK, onderhoud en reparatie van het hoogste niveau, voor alle merken en modellen. Voor gegarandeerd betaalbare kwaliteit met een persoonlijk tintje. Door een van de grootste netwerken van onafhankelijke autobedrijven ter wereld. Dat is Bosch Car Service!

airco

Aircocheck en onderhoud van uw auto!

Aircoservice bij Bosch Car Service S.de Weerd Naarden/Bussum

Plan uw afspraak hier

Wij staan voor u klaar!

Uw specialist in autobanden in de regio Naarden/Bussum

Niet alle bandencentrales zijn hetzelfde

Als u uw banden laat vervangen door Bosch Car Service S.de Weerd Naarden/Bussum, krijgt u heel wat meerwaarde. Advies bij de bandenkeuze en -plaatsing, vakkundige en zorgvuldige uitbalancering en uitlijning, opslag van seizoensbanden.

veligheidsmaatregelen

Wij zijn open!

Is uw auto toe aan APK, onderhoud of reparatie? Geen probleem! Wij zijn open en staan voor u klaar ook in deze bijzondere tijd.

wisser actie

Swipen uw ruitenwissers goed genoeg?

Swipen uw ruitenwissers goed genoeg?

Een mooi uitzicht en goede ruitenwissers? Swipe dan naar rechts, want dan zijn wij een goede match! Heeft u beroerd zicht en een hoop gepiep? Swipe naar links en kom bij ons langs.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen