DSG specialist

DSG diagnose

Wanneer u DSG klachten heeft of uw auto niet naar wens rijdt, wilt u graag een oplossing. Voordat er een oplossing geboden kan worden zal allereerst het probleem vastgesteld moeten worden. Bij Bosch Car Service S. de Weerd gebeurt dit doormiddel van een diepgaande DSG diagnose.

 

DSG DIAGNOSE

Tijdens een diepgaande DSG diagnose onderzoeken wij niet alleen de staat van uw gehele DSG versnellingsbak, maar beoordelen we ook de rest van de aandrijflijn. Denk hierbij onder andere aan de motor, haldex en ABS welke allen effect hebben op het functioneren van de DSG. Onze diagnose specialisten maken een uitgebreide proefrit waarin diverse testcycli doorlopen worden en met behulp van moderne diagnose apparatuur data verzameld wordt. Na het uitgebreid analyseren van deze data kan de algehele staat van uw DSG versnellingsbak beoordeeld worden en een passend advies gegeven worden.

Na het laten uitvoeren van een diepgaande DSG diagnose weet u dus precies wat de oorzaak is van de klacht en/of het probleem dat u ondervindt en wat voor oplossing wij hiervoor bieden. Op deze manier weet u altijd vooraf wat u te wachten staat en zijn er geen onaangename verrassingen achteraf.

DSG KLACHTEN

Met behulp van de klachtomschrijving en DSG diagnose resultaten zal Bosch Car Service S. de Weerd voor elk DSG gerelateerd probleem een eerlijk advies met passende oplossingen bieden. Zo kunnen diverse veel voorkomende klachten en problemen direct opgelost worden unieke TVS DSG software. Daarnaast kan er vanzelfsprekend ook slijtage of een defect geconstateerd worden aan een van de diverse DSG componenten gedurende een diagnose. In dat geval bieden wij u een passende offerte met duidelijke prijsafspraken. Hierin staat uitgebreid beschreven welke defecten geconstateerd zijn en wat ons reparatie advies is inclusief prijzen.

Mocht u klachten ervaren of een storing hebben aan uw DSG versnellingsbak neem dan direct contact met ons op om verdere schade te voorkomen.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen