Vervang uw ruitenwissers op tijd en behoud uw zicht!

Ruitenwissers zijn belangrijke onderdelen als het aankomt op het zicht van automobilisten. Nu de herfst om de hoek komt kijken en de winter er bijna aankomt is het belangrijk dat de ruitenwisser optimaal werken. Uit een onderzoek die BOVAG heeft laten uitvoeren blijkt dat 96 % van de Nederlandse automobilisten de ruitenwissers te laat vervangen.

 

Wist u dat na zes maanden een ruitenwisser in Nederland al zo een 115.00 wisbewegingen erop heeft zitten? Dat staat gelijk aan een oppervlakte van 13 voetbalvelden. De wissers werken dus eigenlijk maar zes maanden optimaal. Bosch adviseert daarom om de ruitenwissers elk jaar te vervangen. Aangezien deze gemaakt zijn van rubber heeft niet alleen het gebruik invloed op de slijtage, maar ook de weersomstandigheden zoals kou, stof en bladeren zorgen ervoor dat het rubber kan slijten.

 

Laten uw ruitenwissers strepen of een waas achter op de ruit? Dan dient u deze te vervangen voor optimaal zicht. Bosch Car Service S. de Weerd staat voor u klaar om u hiermee te helpen. Ook kunnen wij u altijd adviseren over de staat van uw ruitenwissers. Maak nu een afspraak!